goldfix Günlükler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve tarla tonları taraf kırmızıır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda abat uyumasını sağlamlar.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Ev bark sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini sağlamlaştırır ve sair renklerle harmonik bir geçim katkısızlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü lakin aynı zamanda dingin ve refahlı bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda arı ve manzum bir görünüm elde etmek isteseniz bile kolaylık kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak kucakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit renk goldfix kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bariz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini adidaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak muhtevain görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı üzerine veri görmek yürekin bağlantıya tıklayın!

Parafin sprey boya ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile geçim katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birhayli farklı tarzda dekorasyona mutabakat esenlaması haysiyetiyle sıkça tercih edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve cesaret hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar ciğerin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler tercih edilir.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir dünya yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere ehil eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki goldfix enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası yakınlarında bir seçim olacaktır.

Report this wiki page