antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çdüz çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan uyma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Elan çok minimal ve modern bir tarz elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada mevzi kayran parafin, siyah ve gri tonları size eke bir kolaylık sağlayacak. ömür düzınızda bir alanda antrasit rengi sıkışık bir şekilde kullanın.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere dundaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye yarar renkler sinein antrasit renk tonları mekân alsa da bu renk ile birgani rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı soluk alabilir etmek yerine pırıltılı detaylardan bindi alabilirsiniz.

Antrasitin çabucak akort sağlamlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruh bilimsel el mekana dirilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla müşterek çoğunlukla dekore goldfix edildi. Beğenilen ama abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağcıl bir alan tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir balans, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat örgüda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size mehabetli kolaylık katkısızlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize antrasit renk tonları yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz antrasit duvar boyas ve gri duvar kağıdı ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin vaziyet aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra aile dekorasyonunda harmonik bir gaz yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page